aidy syafani's FotoPage

By: aidy syafani mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nenggiri White Water Challenge 2005

aku yg baju hijau... hehehee
nie mase aksi, kita start dari mula yea
nie dia tgh rilekk tunggu bas UiTM datang
View all 125 photos...
Dua bulan aku peram gambar-gambar Nenggiri challenge nie, sorry la beb terlanjur daaaa........ komputer kat opis problem rosak jer manjang,
SEramai 13 orang peserta dari kelab rekreasi UiTM (KRESMA) telah amik bahagian, 3 org masuk acara kayak dan 10 org masuk acara Rubber Dinggi. Masing2 telah mengerah seluruh tenaga dengan Haaarapan seeetinggi Gunuuung...........! tapi memang puas hati layan rapid white water kat nenggiri nihhhhh............. Kepada sesape yang blum cuba......... baik la korang cuba , rugi mampus waa cakap lu.........


Saturday, 4-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Syam ngan Iera (4/6/2005)

tunang ku, nampak cam cool tp tengah gigil 2
gigil pnyer pasal... duduk dulu
bile geng laki nak mai amik hantaran nie
View all 54 photos...
alhamdulillah, syukur diatas rahmat yang maha esa, akhirnyer pada tanggal 4/6/200 kami selamat ditunangkan............... Detik bersejarah ini telah dirakam secara live oleh para photographer yg berwibawa gak aaa, setinggi tahniah buat korang........ Klau tak , tak de la bukti nak kate kat orang yang kami nie dah bertunang. CD pun ader tp still in the making, Jadi kena tunggu hehehehe......., kepada kengkawan yang kami tak beritahu akan pertunangan ini jangan mare yea, bukan nak sorok tp low profile orang kate....... TP jangan risau, kawin pnyer time awal2 lagi syam ngan iera akan beritahu yea...... siap bg kad lagi, tungguuuu.........!

*Gambar belah laki tak banyak coz takde camera digital, maaf yea....*


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net